Про нас

hero

Місія команди “Єдність” - створити середовище для щасливого майбутнього суспільства без воєн, дискримінації та безглуздого життя, в якому в партнерстві з батьками маленька дитина розвивається в гідну особистість, здатну до розумного та системного мислення, етично зрілу, що позитивно впливає на суспільство.

Ми впевнені, що справжня освіта – це основа виходу з будь-якої кризи.

Розуміння себе – можливість змінити своє життя та світ на краще.

Поєднання цих двох тез стоїть в основі нашої праці з дітьми.

ДІЯЛЬНІСТЬ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ

Наразі проекти громадської організації “Єдність” рятують підлітків від депресії, допомагають знаходити друзів, розкривають бажання навчатися та знаходити себе у мінливому світі. Найменш захищені суспільні категорії - жінки й діти - отримують у громадській організації психологічну підтримку, якісне навчання, простір довіри та спілкування, що дає їм змогу будувати власне життя в нових умовах.

ПРОЄКТИ

Мультикультурний центр “Єдність”

Запускаючи цей проєкт, ми маємо намір підвищити рівень толерантності між різними культурними групами в місцевій громаді Кракова, створивши соціальні зв'язки між талановитими молодими людьми різних національностей.

Фото командиФото команди

FIOH TEAM

FIOH (Future Is in Our Hands) - це команда мрійників, які сміливо виходять за межі поверхневих цілей і не бояться мріяти про велике й неосяжне. Для них “Майбутнє” - це не просто час, що колись настане, а те, про що потрібно думати, що потрібно будувати ВЖЕ ЗАРАЗ!

Фото команди

СТРАТЕГІЧНА МЕТА НА ВЕРЕСЕНЬ 2024 РОКУ

Школа-інтернат “Ambassadors of the Future”

Найголовніше, чому ми будемо навчати дітей, мріяти й втілювати мрії в життя. Великі лідери - мрійники, а їхні великі мрії, що будуть втілюватися в реальність, можуть врятувати світ від остаточного руйнування. Головне знати, про що мріяти!

Фото командиФото команди
Усі проєкти